Boxing Bootcamp

Terug naar Bootcamp

Om de week op donderdagavond 20:00 – 21:00 uur.
Locatie: Aderpolderweg 25 in Gouda.

Boxing bootcamp is een super afwisselende, leuke en uitdagende workout! Bij deze bootcamp train je vrijwel al je lichamelijke capaciteiten: conditie, kracht, coördinatie, stabiliteit en balans. Ook leer je beter focussen door het aanleren van de verschillende volgordes en combinaties van de boksoefeningen.

Tijdens deze bootcamp wisselen we het boksen af met kracht- en conditiecircuits. Wanneer je niet kunt hardlopen, bijvoorbeeld door een blessure, is deze bootcamp een heel goed alternatief om alsnog je conditie te trainen!

Wat doen we in de les?

Wanneer het droog weer is, boksen we lekker in de buitenlucht. In de les gaan we niet tegen elkaar sparren (lees: je komt niet in een boksring tegenover elkaar te staan). Wel zorgen we er voor dat je verschillende bokstechnieken goed gaat beheersen. Hierbij bouw je het boksen stap voor stap op. Je zult merken dat je de combinaties snel aanleert. Last but not least: deze bootcamp is ook een hele gezellige les waarin je veel samenwerkt met anderen in de groep.

Goed om te weten

Al het boksmateriaal is bij Gezond Gouds aanwezig. Uiteraard mag je ook je eigen bokshandschoenen meenemen. In verband met hygiëne vragen we je om je eigen sporthandschoenen te dragen in de bokshandschoenen.