Yoga

Terug naar Yoga

Yoga

Bij Gezond Gouds werken we aan een gezonde geest in een gezond lichaam. Yoga heeft een positieve uitwerking op elk niveau van ons bestaan: lichamelijk, geestelijk en spiritueel. 

Onze yoga docente Liselotte geeft Flow yoga op maandagavond van 20:15 tot 21:30 en Yin yoga op vrijdagochtend om 10:15 tot 11:30. De lessen worden verzorgd aan de Aderpolderweg 25 in Gouda. Check de agenda voor een overzicht van alle lessen.

gezond gouds abonnementen yoga
gezond gouds yoga 2

Wat doen we in de les?

Flow wordt gekenmerkt door de meditatieve kwaliteiten van het diepe ademhaling samen met vloeiende bewegingen. Het licht aanspannen van je core maakt de yoga krachtig maar zacht, en het gebruiken van een zachte blik gericht op een bepaald punt helpt naar binnen te keren. Hierdoor kom je tot rust in je geest en ontwikkel je kracht en flexibiliteit.

Yin yoga in Gouda
In tegenstelling tot de wat actievere Flow les, draait het bij Yin yoga juist om het langer vasthouden van verschillende yoga poses (asanas) op een manier die prettig voelt voor jouw lichaam en geest. Op deze wijze leer je jouw lichaam stapje voor stapje beter kennen.