Bring a Friend

De hele maand februari gratis sporten bij Gezond Gouds

Yes! Jij bent de gelukkige die het Bring a Friend-kaartje heeft gekregen van jouw vriend(in) die bij Gezond Gouds sport. Dat betekent heel veel goeds! Vanaf nu kun jij namelijk álle bootcamps en yogalessen in Gouda de hele maand februari gratis uitproberen! 

Bevalt het sporten in de buitenlucht je? Dan kun je na de actieperiode er voor kiezen om door te gaan met sporten bij Gezond Gouds. Je kiest dan uit één van onze flexibele abonnementen.

*Het boeken van een gratis les kan vanaf 1 februari 2021. We vragen je je uitnodigingskaart bij de eerste training mee te nemen.

Hoe werkt het?

  1. Boek jouw eerste gratis les naar keuze door op de bovenstaande groene button te klikken. In het aanmeldproces maak je een account aan bij de Personal Trainer App. Dit is onze lessenplanner.
  2. Download de Paynplan App op je telefoon via de App Store of Google Play. Je kunt je in de app aanmelden met de gebruikersnaam en het wachtwoord dat je bij het aanmaken van je account hebt gebruikt.
    Liever geen app op je telefoon? Je kunt de Paynplan App ook in je browser bekijken.
  3. Zoek naar ‘Gezond Gouds’.
  4. Onder ‘Agenda’ vind je alle lessen. Je kunt je inschrijven voor een les door op die les te klikken. Op deze manier kun je je inschrijven voor alle lessen die je in de maand februari wilt volgen!

Met welke lessen kun je meedoen?

Of je nu wilt werken aan je conditie of je spierkracht, of juist op zoek bent naar ontspanning: Ons ruime aanbod aan afwisselende en leuke lessen maakt dat er altijd een les tussen zit die bij jou past. We trainen in groepsverband op diverse locaties in Gouda. Onze enthousiaste en ervaren trainers staan zes dagen per week voor je klaar.

Dit is ons aanbod

Dit zijn onze locaties

  • Gouda Goverwelle (Verzamelen bij Aderpolderweg 25)
  • Westergouwe (Verzamelen bij Burgemeester van Dijkesingel 51)

In de agenda vind je een overzicht van alle lessen, locaties en tijden.

Actievoorwaarden

Deze actie loopt van 1 februari tot en met 28 februari 2022. Vanaf het moment van aanmelden sport je de rest van de maand februari gratis. Na de maand februari kun je natuurlijk blijven sporten bij Gezond Gouds! Je kunt dan kiezen uit één van onze voordelige abonnementen.

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail via info@gezondgouds.nl