Mindful Run start op 23 maart

Terug naar nieuws

Op zaterdag 23 maart start Marileen weer met een 5-weekse cursus Mindful Run! In 5 weken leer je alles over mindfulness, ademhalingstechnieken en meditatie, zonder dat het zweverig wordt. Dit alles natuurlijk in combinatie met lekker buiten bewegen op jouw eigen tempo.

Mindful Run in 3 woorden: leerzaam, fun en energie!

Mindful Run is een cursus voor iedereen, op ieder hardloopniveau. Tijdens de cursus bewegen we zonder prestatiedruk, dat wil zeggen dat er geen schema’s, tijden of afstanden aan te pas komen. Wel wisselen we het hardlopen zo veel mogelijk af met leuke, praktische oefeningen die je ook in het dagelijks leven kunt toepassen.

Thema’s die in de cursus voorbij komen zijn onder andere:

  • Hardlopen op een manier die bij jou past
  • Ademhalen voor minder stress en meer energie
  • Loslaten en vertrouwen
  • Weer leren focussen in een drukke wereld

Praktische informatie

Mindful Run is een cursus van 5 opeenvolgende zaterdagen van 09:00 tot 10:30. De cursusdata zijn 23 en 30 maart, 6, 13 en 20 april. We starten aan de Aderpolderweg 25.

Mocht je één van de zaterdagen niet kunnen? Geen nood. Je kunt deze les dan altijd inhalen in een volgende cursusreeks.


Een erg leuke, leerzame cursus, zowel qua hardlooptechniek als qua mindfulness en hoe dit praktisch toe te passen in het dagelijks leven. En Marileen geeft de cursus met veel enthousiasme en plezier, dat maakt het plaatje compleet. Ik kan het iedereen aanraden 👍.

– Mirjam, Mindful Run cursist