Doe vanaf 4 september mee met Samen Slank!

Geplaatst op: 08-08-2018
Terug naar nieuws

Heb jij je voorgenomen om na de zomer écht gezonder te gaan leven of wil je je gezonde leefstijl weer oppakken maar komt het er maar niet van? 😉 Goed nieuws: Ons Samen Slank programma is dan perfect voor jou! Met Samen Slank werk je 12 weken lang stap voor stap toe naar een blijvend gezonde levensstijl. En het mooie is…je doet het niet alleen! Lees snel verder om alles te weten te komen over Samen Slank.

START: Dinsdag 4 september  💪
Aanmelden doe je via de PT app of door deze link te kopieren in je browser: https://www.personaltrainerapp.nl/p/6874

SAMEN SLANK IS:

  • In 12 weken toewerken naar jouw persoonlijke doel op het gebied van vetverlies, meer energie en een gezond eetpatroon
  • Dat doe je samen met anderen die hetzelfde doel hebben. Zo heb je support van een gezellige groep mensen die elkaar steunt in het behalen van hun doelen 
  • 6 groepsconsulten waar je alles leert over een gezonde leefstijl die goed vol te houden is en waar je al je vragen kan stellen 
  • 2 keer per week sporten in de buitenlucht 
  • Flexibele lestijden
  • En een gratis Gezond Gouds sportshirt!

TRAININGEN

Bij de Trainingen werk je aan spieropbouw en het verbeteren van je conditie, waardoor ook je stofwisseling zal verbeteren. Onze trainingen zijn uitermate geschikt wanneer je als doel hebt om af te vallen.

CONSULTEN

Tijdens de groepsconsulten van Samen Slank werk je stap voor stap toe naar een gezond eet- en leefpatroon dat aansluit bij jouw levensstijl. Dat doen we zonder moeilijke diëten, waardoor je blijvend afvalt en jojoën verleden tijd is. Je wordt hierin begeleid door een gekwalificeerd gewichtsconsulent*.

WAAR?

De consulten geven we bij onze locatie in Gouda Goverwelle. De trainingen worden gegeven op diverse locaties binnen Gouda.

OOK PERSOONLIJKE BEGELEIDING IS MOGELIJK!

Wil je liever 1-op-1 aan de slag? Dat kan! Stuur ons een berichtje via Facebook, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.

*Onze gewichtsconsulente is lid van de Beroepsgroep voor Gewichtsconsulten. Afhankelijk van je zorgverzekeraar kun je in aanmerking komen voor een vergoeding van de kosten.

Kosten: 129 euro
Start: Dinsdag 4 september

Klik op de link en schrijf je in voor Samen Slank! 
https://www.personaltrainerapp.nl/p/6874
Samen staan we sterk!  💪