NIEUW: Yoga op woensdagavond!

Geplaatst op: 19-09-2018
Terug naar nieuws

Drukke dag? Kom ook op woensdagavond lekker je hoofd leegmaken bij onze yogales op woensdagavond om 20:15 uur, of bij ��n van de andere yogalessen! 🧘

Bij Gezond Gouds werken we aan een gezonde geest in een gezond lichaam. Yoga kan een positieve uitwerking hebben op elk niveau van ons bestaan: Lichamelijk, geestelijk en spiritueel. Yoga is daarom een niet te missen onderdeel in ons sportaanbod.

Ashtanga Yoga in Gouda
Voor een fijne Ashtanga flow les kun je vanaf nu niet alleen op maandagavond maar óók op woensdagavond terecht. Deze lessen starten om 20:15 uur en zijn rond 21:30 uur afgelopen. Stijve hark of niet, je bent van harte welkom om mee te doen. Deze lessen zijn voor ieder lenigheidsniveau! 🙂

Yin Yoga in Gouda
Wil je een heerlijk ontspannen begin van je weekend? Kom dan op vrijdagochtend naar de Yin yogales. In tegenstelling tot de wat actievere Flow les, draait het bij Yin yoga juist om het langer vasthouden van verschillende yoga poses (asanas) op een manier die prettig voelt voor jouw lichaam en geest. Op deze wijze leer je jouw lichaam stapje voor stapje beter kennen. Uit je hoofd, in je lijf! Deze les start om 10:15 uur en duurt tot 11:30 uur.

Yoga = Voordelig bij Gezond Gouds

De yogalessen zijn onderdeel van onze Gezond Fit! abonnementen. Dit betekent dat je al vanaf 25 euro per maand voordelig aan yoga kan doen (1 keer per week). Voor 39 euro per maand doe je onbeperkt mee aan alle yogalessen en andere sportlessen die wij aanbieden, zoals de SnelSterk en Sterk bootcamps. Zo maken wij yoga toegankelijk voor iedereen!

Alle yogalessen starten bij de Aderpolderweg 25 in Gouda Goverwelle.

Yoga: iets voor jou?
Wil je weten of yoga bij jou past of wil je starten met yoga? Boek dan een gratis proefles en kom vrijblijvend een keertje meedoen. Stuur een mailtje naar info@gezondgouds.nl o.v.v. ‘proefles yoga’ om je aan te melden.