November nieuws

Geplaatst op: 12-11-2020
Terug naar nieuws
Wat een bewogen tijd is het toch. Waar we blij zijn dat we gelukkig nog kunnen sporten en waarbij iedereen steeds meer inziet hoe belangrijk sporten is voor de gezondheid.
We hebben het afgelopen jaar meerdere malen moeten schakelen. Van groepslessen naar online lessen en thuisworkouts naar nu zelfstandig in 2-tallen een workout doen.
De wereld verandert en wij veranderen mee. Ook binnen het team van Gezond Gouds zijn er een paar veranderingen.

Sinds deze maand geeft Cosmo geen training meer op de dinsdagavond. We zullen zijn creativiteit en spelletjes gaan missen. Charissa neemt de training op de dinsdagavond over.
Ook zal Liselotte met ingang van 1 december afscheid gaan nemen van Gezond Gouds. Cosmo en Liselotte waren twee waardevolle krachten die allebei een flink aantal jaren onderdeel hebben uitgemaakt van ons team. Zij gaan hun eigen weg en we wensen hun veel geluk met de mooie stappen die zij gaan zetten. 

Voor de Yoga betekent dit dat wij vanuit Gezond Gouds in 2020 geen yogalessen meer gaan aanbieden. In het voorjaar zullen wij gaan bekijken in welke hoedanigheid wij hier verder vorm aan kunnen geven. We houden jullie uiteraard op de hoogte.

Hieronder een persoonlijk bericht van Cosmo en Liselotte

Beste sporters,

Na heel wat mooie jaren bij Gezond Gouds, ga ik per november stoppen met training geven. Ik ga namelijk samenwonen en wil daarvoor wat tijd vrijmaken. Ik heb een hele mooie tijd gehad en ga jullie onwijs missen. Wie weet kom ik nog wel af en toe loopclinics geven, maar ik kom niet meer als vaste trainer terug. Bedankt voor jullie inzet en sportiviteit! 

Groeten Cosmo


Hallo lieve Gezond Gouds sporters,

Via deze weg wil ik jullie laten weten dat ik na precies 4 jaar yogales geven aan de Gezond Goud leden, ik nu op eigen benen ga staan!
Met ontzettend veel plezier heb ik deel uit gemaakt van het fantastische team van Gezond Gouds en dank ik Noortje, Cosmo, Dorien, Natascha en Charissa voor de fijne samenwerking!

Ik geef nu les op mijn eigen locatie, in Het Vijfde Huis (centrum voor persoonlijke ontwikkeling) op de Livingstonelaan in Bloemendaal. Hier én online ben je van harte welkom voor een yoga -of meditatieles.

Alle goeds voor jou!

Liefs Liselotte

 
Actie: Small group training 50% korting

Sport je graag met vrienden samen in een kleine groep met de juiste persoonlijke aandacht en op een door jullie gekozen tijdstip, dan is small grouptraining wellicht iets voor jou!
In de maand december en januari betaal je met zijn vieren de prijs voor 2 personen. Dus normaal betaal je met 4 personen €100 en nu €50 per les. Dat is €12,50 per persoon. 
Hierbij de link om je training te boeken Let op dit is de betaallink voor 1 persoon. Dus alle groepsleden moeten het product aanschaffen om deel te kunnen nemen aan de training. Hierna plan je je training in overleg met Charissa. Dit kan zowel binnen in de sportzaal als buiten.
 https://www.personaltrainerapp.nl/p/20780


Waarom sporten bij Gezond Gouds? 
In de buitenlucht sporten geeft een boost aan je immuunsysteem;
Afwisselende lessen waardoor je iedere keer een andere trainingsprikkel ervaart;
Elke les is een feestje! Een van onze pijlers ‘plezier’ staat bij onze lessen hoog in het vaandel;
Je staat er niet alleen voor bij het behalen van je doelen;Verenigingsgevoel;
Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding.
Je kunt aan je doelen werken in groepsverband maar ook in een 1 op 1 setting, wij werken op maat.

Uiteraard houden wij ons aan de RIVM richtlijnen met betrekking tot het binnen- en buitensporten.