Rebalancing

Geplaatst op: 23-01-2017
Terug naar nieuws

Bij Gezond Gouds werken we aan een gezonde geest in een gezond lichaam. Niet alleen voor begeleiding op het gebied van sport en voeding, maar ook voor de nodige ontspanning kun je bij Gezond Gouds terecht. Wij bieden ontspanningsmassages en aromatouch behandelingen aan. Met ingang van 1 februari 2017 komt daar nog iets bij; Rebalancing en shiatsu.

kennismakingsactie rebalancing

Nieuwsgierig geworden? In de maaanden februari, maart en april kun je al een rebalancing van 60 minuten boeken voor slechts €35.

Ja, graag!

Wat is Rebalancing?

Rebalancing is geen gewone massage. Bij een Rebalancingmassage gaan de bewegingen langzaam, zodat je de tijd krijgt om te voelen waar spanning zit. Hierdoor ontstaat bewustzijn in je lichaam en kan de spanning die er vaak al langere tijd zit loslaten en zal je uiteindelijk een zeer diepe ontspanning ervaren. Energie kan weer vrijuit stromen en je voelt je weer als nieuw! Een Rebalancingmassage is dus zowel geschikt als ontspanning als bij pijn of blessures in het lichaam. Juist doordat alles langzaam gaat, geef ik alleen sessies vanaf een uur. Als je een sessie komt ervaren, zul je begrijpen waarom!

Shiatsu is een uit Japan afkomstige manuele therapie en bestaat uit het toepassen van druk met duimen, vingers en handpalmen op specifieke punten op het lichaam. Druktoepassing op deze punten stimuleert niet alleen de huid en verlicht spierstijfheid, maar reguleert eveneens het zenuwstelsel, bevordert de spijsvertering en stimuleert de bloed- en lymfecirculatie en activeert daarmee het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

De rebalancing en shiatsu zal gegeven worden door Piet Jan. Piet Jan sport al een tijdje op de zaterdag, dus wellicht kennen jullie hem van de trainingen.

“Ik ben Piet Jan Hollemans 55 jaar en ben in 2015 begonnen met de opleiding Rebalancing en later ook de opleiding Iokai Shiatsu. Na een lange carriere als hoofd verkoop was ik toe aan een andere manier van werken en leven. Ik wil als Rebalancer mensen nieuwsgierig en geïnteresseerd maken om zichzelf te onderzoeken en te ontdekken wat zij kunnen. Bij Rebalancing gaat het om bewustzijn en wakkerheid te brengen in wat we doen met ons lichaam en geest, zodat er een gezonde balans tussen spanning en ontspanning ontstaat.”

“Rebalancing is een ontdekkingsreis. Een reis via aanraking naar meer bewustzijn, naar zelfacceptatie, naar wie je werkelijk bent”.

Nieuwsgierig geworden? In de maaanden februari, maart en april kun je al een rebalancing van 60 minuten boeken voor slechts €35.