Dorien van der Hooft

Terug naar overzicht

Ik ben Dorien van der Hooft. Sinds oktober trainer bij Gezond Gouds.
Als kind was ik altijd al veel bezig met sport en bewegen. Naast school was ik voornamelijk buiten te vinden. Ik vind bijna alle sporten leuk om te doen en als het even kan het liefst buiten. Ik merk dat gezondheid een steeds belangrijkere rol in mijn leven is gaan spelen en ik vind het leuk om hier mee bezig te zijn. Sinds ik 7 jaar ben zit ik al op voetbal en dit doe ik nog altijd met veel plezier. Naast fitness sport ik ook graag buiten of ga ik met mijn hond wandelen.
Ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding sport, bewegen en gezondheid op het CIOS en heb vorig jaar mijn fitness trainer A behaald. Door mijn opleiding heb ik ervaring in het geven van trainingen. Ook geef ik al een aantal jaar voetbaltrainingen.
Ik ben trots dat ik trainer mag zijn bij Gezond Gouds. Om op deze manier mensen te kunnen helpen aan een gezonde(re) leefstijl vind ik supermooi en om dit dan ook nog eens buiten te kunnen doen is natuurlijk helemaal fantastisch!
Er zijn 3 dingen die ik het mooist vind aan Gezond Gouds. Allereerst dat alle trainingen buiten plaats vinden. Hier wordt iedereen een beetje vrolijker van en het is gezond om buiten te zijn. Als tweede het sociale aspect binnen Gezond Gouds. Je merkt hier in de lessen dat plezier en hard werken goed samen kunnen gaan. Door in een groep samen te sporten motiveer je elkaar en maakt sporten nog leuker. En ten derde de persoonlijke aandacht. Door niet alleen naar de groep te kijken maar ook naar het individu kan iedereen op zijn of haar niveau deelnemen aan de lessen.
Hopelijke tot ziens in een van de lessen!