Kom sporten bij Gezond Gouds!

Ons lesaanbod

Bootcamp

Een gezond, sterk lichaam vinden we belangrijk. Gezond Gouds zorgt er voor dat je op een verantwoorde manier fit wordt én blijft! In groepsverband werken we zo optimaal mogelijk aan jouw persoonlijke doelen. Dit kan tijdens onze lessen sterk, waar de nadruk ligt op krachttraining, tijdens de snelsterk met meer nadruk op hardlopen en boxing bootcamp. Daarnaast bieden wij een bootcamp aan die speciaal gericht is op zwangere vrouwen of vrouwen die na de bevalling het sporten weer rustig willen oppakken.

Lees verder

Small Grouptraining

Wil je graag individueel aan je doelen werken, maar is personal training niet haalbaar voor je? Dan is Small Group Training wellicht iets voor jou. Ook bieden wij een 21 dagen Programma aan gericht op het in balans brengen van jouw hormonen met de juiste voeding en training.

Lees verder
Gezond Gouds Wendy Actiefoto

Personal Training

Wil je met resultaat afvallen of heb je bijvoorbeeld een sportevenement waar je naartoe wilt trainen? Met onze persoonlijke begeleiding ben je ervan verzekerd dat jouw doelen realiteit worden!

Lees verder

Online coaching

Wil je graag een schema om thuis te kunnen trainen? Dan bieden wij een op maat programma met online coaching. Tijdens de gratis intake bepaal je jouw doelen, bespreek je de trainingsfrequentie en de dagen dat je wilt trainen. Waar je wilt trainen, maakt niet uit. Je spreekt af welke materiaal je evt tot je beschikking hebt en daar wordt dan rekening mee gehouden. Ook als je een groepsles wilt meedoen, passen we dit aan in het schema. Op de zondag voordat de week start, krijg je jouw op maat gemaakte schema voor de hele week Tussendoor is het mogelijk om vragen te stellen als iets niet helemaal duidelijk is en feedback te ontvangen van je coach. Ziet je week er ineens anders uit? Geen probleem, dan passen we dit gewoon aan. Klik  hier om je online programma aan te schaffen.

Lees verder