Kom sporten bij Gezond Gouds!

Ons lesaanbod

Bootcamp

Een gezond, sterk lichaam vinden we belangrijk. Gezond Gouds zorgt er voor dat je op een verantwoorde manier fit wordt én blijft! In groepsverband werken we zo optimaal mogelijk aan jouw persoonlijke doelen. Dit kan tijdens onze lessen sterk, waar de nadruk ligt op krachttraining, tijdens de snelsterk met meer nadruk op hardlopen en boxing bootcamp. Daarnaast bieden wij een bootcamp aan die speciaal gericht is op zwangere vrouwen of vrouwen die na de bevalling het sporten weer rustig willen oppakken. Ook voor de jeugd hebben wij bootcamp. Vanaf 12 jaar kun je meedoen aan de tienerbootcamp.

Lees verder

Yoga

Bij een gezond lichaam hoort een gezond hoofd! Yoga is zoveel meer dan een uurtje rekken en strekken op de mat. Het gaat over jezelf zijn, je intuïtie volgen, grenzen leren aangeven, meer zelfliefde krijgen… Yoga is gaan zien waar jij jezelf saboteert. Jezelf doorkrijgen wanneer je stopt omdat het oncomfortabel wordt, de excuses die je verzint en wanneer je wilt vluchten omdat het te confronterend wordt. Kleine en grote beschadigingen zijn van invloed op je lichaam en emoties en zo kun je steeds verder van jezelf verwijderd raken. Maak via je lijf weer contact met je kern; je ziel en leer eindelijk luisteren naar wat jij écht nodig hebt.  

Lees verder
Gezond Gouds Wendy Actiefoto

Personal Training

Wil je met resultaat afvallen of heb je bijvoorbeeld een sportevenement waar je naartoe wilt trainen? Met onze persoonlijke begeleiding ben je ervan verzekerd dat jouw doelen realiteit worden!

Lees verder
Gezond Gouds Marileen Actiefoto

Mindfulrun

Twee keer per jaar organiseren wij een cursus Mindfulrun. Hierin leer je het plezier van hardlopen waarbij de ademhaling centraal staat. Een combinatie van hardlopen, yoga en mindfulness. Houd de website in de gaten voor nieuwe cursusdata.

Lees verder