Personal Trainer in Gouda

Ben jij op zoek naar een Personal Trainer? Wil jij fitter, sterker en sneller worden? Wil je gaan trainen voor een groot evenement, zoals een sportwedstrijd of obstakel run? Of ben je herstellende van een blessure en wil je op een verantwoorde manier weer in beweging komen? Wil je weer gaan sporten na je zwangerschap? Wat jouw reden ook is, bij Gezond Gouds staan we voor je klaar om jou persoonlijk te begeleiden naar jouw sport- of fitnessdoel.

Herken jij jezelf in het verhaal hieronder?

Het begint allemaal bij die ene beslissing: het moment waarop je van de bank afkomt en besluit te gaan sporten. Je bent die extra kilo’s en dat slome, futloze gevoel zat. Nú gaat het veranderen! Jíj gaat veranderen! Je plukt een trainingsschema van het internet, plakt het op je koelkast en neemt je voor dat je het dit keer écht vol gaat houden.

En ja hoor, de eerste paar keren gaat het goed. Je doet vol enthousiasme (oké, misschien eerder met wat gezonde tegenzin) je rondjes langs de apparaten in de sportschool of rent je rondje door het park.

Maar na een paar keer sporten, merk je het al. Er komt iets tussendoor, het regent, je agenda loopt vol en je favoriete sportshirt zit in de was. En pffft, steeds datzelfde rondje ben je nu ook wel een keer zat.

Voor je het weet, ben je weer terug bij af. Op de bank. Het trainingsschema belandt bij het oud papier. Argh, weer niet gelukt!


Hoe zorg je er voor dat je het sporten volhoudt? Dat je niet verdwaalt tussen de apparaten in de sportschool en niet keer op keer opgeeft, met alle frustraties die daarbij komen kijken?

Wees eerlijk: Je wilt je gewoon lekker, energiek en goed in je vel voelen. Een goede conditie hebben. Niet meer hijgend de trap op en iedere dag uitgeblust op de bank ploffen. Weer in je favoriete kleding passen. Niet constant stressen om je ‘bikinilijf’ wanneer het weer zomer wordt.

Wij kunnen jou helpen.

Wat maakt personal training bij Gezond Gouds bijzonder?

 • Personal training in de buitenlucht
 • Altijd frisse lucht en groene natuur om je heen
 • 100% aandacht voor jou
 • Geen suffe apparaten, maar afwisselende trainingen met je eigen lichaamsgewicht en losse materialen
 • Ervaren en betrokken trainers die support bieden waar het nodig is
 • Iedere week een meting, waardoor je inzicht krijgt in je progressie
 • Voedingsadvies op maat, omdat voeding en training hand in hand gaan voor een goede gezondheid

Ben jij klaar voor een fit, gezond en sportief leven?

Bij Gezond Gouds kun je rekenen op persoonlijke begeleiding met aandacht. Wij kijken echt met jou mee: Wat drijft jou? Waarom wil je precies dit doel behalen? Hoe kun jij sporten op een manier die werkt voor JOU, zodat je het na een paar keer sporten niet opgeeft en juist door wilt knallen?

Buiten sporten

Het bijzondere aan Personal Training bij Gezond Gouds is dat we buiten in de natuur sporten. Buiten sporten is heerlijk en verveelt nooit. De natuur zorgt altijd voor een wisselende omgeving. Trainen in de frisse lucht zorgt voor een extra boost in je energie.

Tijdens de training maken we gebruik van losse materialen en van onze omgeving zoals bankjes, speeltuintjes en trappen. Daarnaast train je voornamelijk met je eigen lichaamsgewicht. Op deze manier ben je met je hele lichaam aan het werk en train je alle spiergroepen optimaal.

Hoe werkt Personal Training bij Gezond Gouds?

 1. Je boekt een gratis intakegesprek met één van onze trainers. Dit gesprek is altijd vrijblijvend. Tijdens het gesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we jouw doelen. We kijken of er een klik is tussen ons: een goede band met je personal trainer is het allerbelangrijkste. Is er een match? Dan gaan we aan de slag!
 2. Samen spreken we een tijdstip af waarop we gaan trainen. Het sporten bouwen we concreet, stap voor stap op. We zorgen dat je de bewegingen goed onder de knie krijgt en dat je hard genoeg traint om progressie te boeken, maar niet dat je jezelf helemaal sloopt. Daar heb je op de lange termijn namelijk niks aan!
 3. Je krijgt voedingsadvies op maat. Bij iedere persoon en ieder doel hoort een andere aanpak op het gebied van voeding. Eén ding staat echter vast: wij helpen jou met het vinden van de juiste aanpak op het gebied van voeding. Hierbij kijken we ook naar hoe we het stukje ‘voeding’ in jouw dagelijks leven kunnen inpassen, zodat dit voor jou goed vol te houden is.
 4. Iedere week meten we je progressie. We bepalen waar je staat ten opzichte van je doel: ga je er recht op af of is het nodig dat we iets aanpassen zodat je weer op koers ligt?
 5. Je zult merken dat je met iedere sessie meer aankan! Je wordt steeds sterker en fitter en voelt je energiek. De positieve impact die dit heeft op de rest van je leven (werk, gezin, ontspanning), ga je absoluut merken!

Ontmoet jouw personal trainer

Onze trainers zijn ervaren sporters met een grote passie voor bewegen, die ze ook aan jou willen meegeven.

Gezond Gouds Personal Trainer Charissa

Charissa Langbroek

Plezier hebben in het sporten staat bij mij voorop! Sporten in de buitenlucht heeft mij ontzettend veel goeds gebracht. Het geeft mij zelfvertrouwen, plezier en natuurlijk een fit en gezond lichaam. Dit wil ik jou ook laten ervaren!

Als jij er voor wilt werken, garandeer ik je dat wij samen jouw doel gaan behalen.

Goed om te weten: Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van zwangere en recent bevallen vrouwen tijdens het sporten.

Noortje Kamermans

Ik ben oefentherapeut Cesar en heb me daarbij gespecialiseerd in het begeleiden van zwangere en pas bevallen vrouwen tijdens het sporten. Ook begeleid ik mensen met fysieke klachten en blessures. I Ik begeleid jou graag op een bewuste manier naar jouw doel toe.

Tijdens de Personal Training zorgen we er samen voor dat jij de oefeningen goed uitvoert en zo steeds een stukje sneller en sterker wordt. Geen slopende trainingen, maar juist doelbewust kracht en conditie opbouwen, waardoor jij in een rechte lijn op je doel afgaat!


Personal Training bij Gezond Gouds is iets voor jou wanneer jij…

 • (Weer) in beweging wilt komen
 • Meer energie wilt en je ook mentaal sterker wilt voelen
 • Niks hebt met de sportschool, maar juist lekker buiten wil sporten
 • Je op een verantwoorde manier (weer) wil beginnen met sporten
 • Begrijpt dat het bereiken van jouw doel begint bij JOU (en dat wij je daar natuurlijk met alle liefde in ondersteunen)
 • Het resultaat van het trainen in de spiegel terug wilt zien (geef toe, dit is gewoon een hele leuke bijkomstigheid)
 • Er klaar voor bent om je goed in je vel te voelen, voor jezelf en voor je omgeving
 • Je bovenstaande allemaal heel graag wilt, maar niet goed weet hoe en waar je moet beginnen. Dat is niet erg, want daar zijn wij voor!

“Afgelopen najaar hebben mijn vriend en ik 10 weken lang gesport met Charissa als onze personal trainer. Elke week was verschillend waardoor het nooit verveelde en het meest belangrijke is nog wel dat verbetering duidelijk zichtbaar was. Voordat het trainingsprogramma is opgesteld zijn er eerst analyses gedaan bij ons, zowel fysiek als qua voeding en gewicht. Hierbij kregen wij ook advies over hoe wij onze voeding gezonder konden inrichten.
Dit gecombineerd met het goede trainingsprogramma, zorgde ervoor dat we een stuk fitter en energieker de winter in zijn gegaan. Het is zeker voor herhaling vatbaar. Het is echt een aanrader.
Het enthousiasme van Charissa zorgt ervoor dat je je grenzen verlegt en binnen tien weken dingen doet die je ervoor niet voor mogelijk had gehouden.”

Marloes, 29 jaar

Veelgestelde vragen

V: Hoe lang duurt een Personal Training traject bij Gezond Gouds?
A: Zo lang als jij vindt dat dat nodig is! Sommige mensen geven wij al jaren Personal Training, omdat zij het fijn vinden om goede individuele begeleiding te krijgen bij het sporten. Anderen trainen met een Personal Trainer tot hun doel behaald is: ze kunnen bijvoorbeeld weer sporten zonder blessures of zijn weer helemaal fit na de zwangerschap. Je kunt er dan voor kiezen om mee te doen met onze groepslessen (bootcamp, boxing bootcamp of yoga).

V: Wat kost Personal Training? Kan ik ook losse sessies boeken?
A: Net zoals één bezoekje aan de sportschool je niet superfit maakt, is één Personal Training sessie vaak niet voldoende om je doel te behalen. Daarom kun je een 10-rittenkaart bij ons afnemen. Deze rittenkaart kost 650 euro. Dit is voordeliger dan het volgen van losse sessies.

Het is wel mogelijk om een losse sessie Personal Training te boeken. Een losse sessie kost 70 euro.

V: Hoe vaak en hoe lang trainen we?
A: Veel van onze sporters trainen 1 of 2 keer per week met een Personal Trainer. Een Personal Training sessie duurt 60 minuten.

V: Waar in Gouda trainen we?
A: Over het algemeen starten we de training vanaf onze hoofdlocatie: Aderpolderweg 25 in Gouda Goverwelle. Maar we kunnen er ook voor kiezen om op een andere locatie in Gouda te trainen, bijvoorbeeld in het Goudse Hout.

V: Sporten we altijd buiten?
A: 9 van de 10 keer gaan we lekker naar buiten. Wij zijn er van overtuigd dat sporten in het groen zorgt voor meer geluk en energie. Daarnaast zitten we door de dag heen al veel te vaak binnen. Alleen bij zeer slecht weer, zoals onweer of hevige sneeuwval, sporten we binnen in onze sportzaal.

V: Ik heb nog nooit gesport of kan me niet meer herinneren wanneer ik dat voor het laatst gedaan heb. Heb ik een Personal Trainer nodig?
A: Wanneer je (weer) wilt beginnen met sporten, kan het een goed idee zijn om te starten met een Personal Trainer. Wij kijken samen met jou welke manier van trainen het beste resultaat geeft voor jou. Ook verzorgen we voedingsadvies op maat, iets wat een doorslaggevende rol speelt bij het behalen van jouw doelen. Dankzij het sporten met een ervaren trainer die specifieke aandacht heeft voor jouw situatie, verklein je de kans dat je ‘maar wat aan het doen bent’ of dat je veel te hard van stapel loopt. Dit kan al bereikt worden met een paar sessies.

V: Kan ik ook samen met iemand anders Personal Training volgen?
A: Ja, wij begeleiden ook twee personen tegelijkertijd. Vind je dus dat je man, vrouw, vriend(in), buurvrouw etc. ook wel wat training kan gebruiken? 😉 Dan is dat mogelijk! Bovendien is de 10-rittenkaart voor begeleiding van twee personen iets voordeliger: 400 euro per persoon. Des te meer reden dus om je significant other van die bank af te trekken.

V: Het Personal Training traject is ten einde. Val ik nu in een zwart gat?
A: Geen paniek! Als jij en wij goed ons best hebben gedaan tijdens de Personal Training sessies, heb je genoeg praktische handvatten om zelfstandig verder te gaan met sporten en het leven van een gezonde leefstijl. Je kunt er voor kiezen om na Personal Training mee te doen met onze groepslessen: bootcamp, boxing bootcamp of yoga.


Ben jij klaar voor Personal Training bij Gezond Gouds?
Neem vandaag nog de eerste stap.


Boek jouw gratis intakegesprek door het onderstaande formulier in te vullen.
Wij nemen z.s.m. contact met je op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. De Privacy Policy en Algemene voorwaarden van Google gelden.