Heerlijk buiten sporten

Eline, 33 jaar
Terug naar overzicht

Ik had een aantal jaar behoorlijk overgewicht. Hiervoor ben ik bij verschillende mensen in behandeling geweest. Dat heeft als resultaat gehad dat ik me bewust werd van eetgewoonten en ook de noodzaak van beweging. Echter, om steeds zelf het initiatief te nemen om te gaan bewegen lukte niet. Ook de sportschool trok mij niet omdat ik dan erg ga vergelijken met anderen en ik de sportschool erg benauwend vind. Toen ik hoorde van de trend om buiten te sporten ging ik op zoek naar een plek waar ik buiten kan sporten in Gouda. Toen kwam ik al snel in contact met Gezond Gouds.

Bij het intake gesprek met Charissa merkte ik dat de kennis die zij heeft en het enthousiasme me enorm aanspraken. Hierdoor besloot ik om bij haar een training te gaan volgen. En wat ben ik nu blij dat ik de beslissing toen genomen heb!

Het sporten buiten is zo heerlijk voor je geest. Na een uurtje is mijn hoofd helemaal leeg en voel ik me heerlijk rustig om de dag/week aan te kunnen.

Verder is de personal training van Charissa ook precies afgestemd op mijn situatie. Ze houdt rekening met mijn conditie en eventuele belasting van gewrichten maar dat betekend niet dat ik het rustig aan kan doen. Het gaat er juist om dat ik uitgedaagd word om grenzen te verleggen binnen mijn mogelijkheden. En dat is Charissa wel toevertrouwd. Ik merk na zo’n 15 trainingen al dat ik veel meer uithoudingsvermogen. had Ook voel ik me beter in mijn lichaam en ben al zichtbaar wat omvang kwijt.

Het aanbod van Gezond Gouds voldoet aan een behoefte die steeds meer ontstaat in Nederland. Gezond, bewust eten en bewegen, dicht bij de natuur.