Charissa Langbroek

Terug naar overzicht

Ik ben heel trots op waar Gezond Gouds voor staat. Een sportvereniging, waar je welkom bent om de beste versie van jezelf te kunnen zijn. 
In 2014 ben ik Gezond Gouds begonnen. Bij ons kan iedereen uit Gouda en omstreken terecht. We hebben groepslessen voor zwangere vrouwen, moeders, mensen die willen afvallen, mensen die extra begeleiding nodig hebben door blessures, maar bovenal mensen die willen werken aan een gezonde levensstijl voor lichaam en geest.

Van kleins af aan ben ik al met sport bezig. Ik geloof dat ik bijna alles wel een keer gedaan heb. Van korfbal, jazzdansen, paardrijden, volleybal, atletiek, voetbal, spinning tot parachutespringen. Alles vind ik leuk om te doen. Tijdens mijn jeugd was ik vooral fanatiek met voetbal. Ik heb dit van mijn 10e tot mijn 30e met veel liefde en plezier op een redelijk niveau gedaan.

Outdoor training

Na een hernia en twee zwangerschappen heb ik het besluit genomen om iets anders te gaan doen. Ik heb een tijdje geprobeerd om in de sportschool aan de slag te gaan, maar ik miste het buiten zijn en het sociale sfeertje wat je bij een teamsport had. Toen kwam ik in aanraking met Bootcamp. Dit gaf mij weer zelfvertrouwen in mijn lichaam en ik had echt weer plezier in sporten. Heerlijk in de buitenlucht werken aan conditie, kracht en bovenal een fit en gezond lichaam. Dit doe je niet alleen, maar samen.

Plezier hebben in sporten

Met de andere sporters had ik veel lol en er werden vriendschappen gesloten. De kameraadschap van samen door de modder kruipen, zoals ik deze bij Defensie had ervaren, voelde ik weer. Na mijn opleiding als personal trainer, ben ik mijzelf steeds verder gaan ontwikkelen op het gebied van voeding en sport.

Ik haal ontzettend veel voldoening uit het lesgeven en vind het een uitdaging om iedereen op zijn eigen niveau steeds beter te laten worden. Ik heb sporters mentaal en fysiek zien groeien, doelen zien bereiken en sterker zien worden. Ik geniet als ik mensen het plezier van sporten kan laten ervaren.

Personal Training

Daarnaast geef ik ook een paar uur per week personal training aan mensen die individueel aan hun doelen willen werken. Hierbij begeleid ik je op een persoonlijke manier naar de doelen die je wilt bereiken. Dit kan zowel op fysiek als mentaal vlak.

Al onze activiteiten vinden zo veel mogelijk in de buitenlucht plaats, omdat we daar met zijn allen nog net iets gelukkiger van worden.

Gezonde groet,

Charissa

Opleidingen

  • AALO Personal Trainer
  • Overload Top A
  • Crossfit level-1
  • Detoxcoach
  • Zwanger en Fit
  • Kettlebell trainer
  • Hardlooptrainer
  • EHBO
  • Reanimatie