Fijne Feestdagen

Geplaatst op: 10-12-2020
Terug naar nieuws

Vliegende start!

Wat een jaar hebben we achter de rug. Een jaar waarin we veel hebben moeten schakelen. We hopen dat iedereen in goede gezondheid is en wij kijken uit naar 2021. Hopelijk kunnen jullie in een klein gezelschap kerst vieren met jullie dierbaren.
Met kerst en oud en nieuw zijn wij gesloten. Verder is tijdens de kerstvakantie het reguliere rooster van toepassing.

Nieuwe lessen in 2021

YOGA

We hebben een nieuwe yogadocent gevonden, maak kennis met Caroline.

Hallo allemaal,
Mijn naam is Caroline Berkenbosch. Bij GezondGouds heb ik altijd met veel plezier getraind. Ik verheug me erop als yogadocent terug te keren. 
De afgelopen jaren heb ik me verdiept in Yoga en o.a. een tweejarige docentenopleiding gedaan in Rotterdam en Duitsland. Al tijdens mijn opleiding ben ik gaan lesgeven en momenteel geef ik anderhalf jaar les aan atleten vanaf 17 jaar oud. 
Yoga creëert kracht en souplesse, focus en zelfvertrouwen. Bovendien helpt Yoga om blessures te voorkomen.
Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten zodat je door het beoefenen van Yoga nog meer kunt genieten van elkaar, jezelf en sport.

De Yogalessen vallen binnen het Gezond Fit abonnement, dus iedereen met een abonnement kan meedoen met Yoga. Je kunt ook een losse 10-rittenkaart aanschaffen voor de Yoga naast je Gezond Fit abonnement. Dus schroom niet en meld je aan voor de lessen. Lestijden zijn maandag 20:00-21:00 uur en vrijdag 10:15-11:15 uur.

SMALL GROUP TRAINING 

Wil je graag met een klein clubje sporten om te werken aan je persoonlijke doelen? Zoek dan je vriendinnen en/of vrienden bij elkaar en profiteer van de deze actie. In januari sport je met zijn vieren voor de prijs van twee. Normaal is deze les €25 pp en nu €12,50 ( bij 4 personen). Boek je les via onderstaande link en maak een afspraak bij Charissa. 

https://www.personaltrainerapp.nl/p/20780

Januari Actie voor bestaande leden

Maak kans op een maand GRATIS sporten.

Wat moet je doen?
Je beveelt Gezond Gouds aan in je omgeving. Dit kan door onze Instagram posts te delen en te liken of mensen naar onze website te verwijzen. 
Als er iemand door jouw deelactie lid wordt in de maand januari en jouw naam vermeldt bij aanmelding, krijg jij van ons een maand GRATIS sporten.