In april bestaan wij 5 jaar!

Geplaatst op: 31-03-2019
Terug naar nieuws

Gezond Gouds bestaat 5 jaar! Wij zijn ontzettend trots op onze club en doen nog steeds leuke dingen waar we achter staan.

Wie jarig is trakteert!

En daarom verzorgen wij in april verschillende kennismakingsworkshops voor leden én niet-leden. In deze workshops maak je kennis met verschillende sporten en alles wat hoort bij een gezonde leefstijl.

Dit zijn de workshops:

Gezonde leefstijl en voeding

Dinsdag 9 april 19:00 – 20:00. Deborah geeft een workshop over voeding en gezond leven. Hierbij gaat zij in op wat gezond zijn nu eigenlijk inhoudt en wat je zelf kunt doen om jouw gezondheid te verbeteren. Ook kom je tijdens deze workshop achter jouw lichaamssamenstelling (o.a. spier- en vetmassa) én je echte leeftijd. Deelname is kosteloos.

Hardlopen en loopscholing

Donderdag 18 april 19:00 – 20:00. Deze workshop wordt gegeven door Cosmo en is gericht op het verbeteren van je looptechniek: je leert de bewegingen en houdingen die je nodig hebt om goed en efficiënt te kunnen hardlopen. Deelname is kosteloos.

Boxing bootcamp

Donderdag 25 april 20:00 – 21:00. Altijd al willen weten of boksen iets voor jou is? In deze workshop nodigen we een professionele bokstrainer uit die deze workshop zal verzorgen. De focus ligt op het aanleren van goede stoot- en traptechnieken. Deelname is kosteloos.

Yoga Nidra en astrologie lezing

Zondag 28 april 10:30 – 14:00. Een bijzondere tweedelige workshop. Liselotte zal in het eerste deel van de workshop een les Yoga Nidra geven, een herstellende, meditatieve vorm van yoga die zorgt voor nieuwe energie. Het tweede deel van de workshop bestaat uit een astrologie lezing door astroloog Reinald van Kessel. Op basis van je geboortedatum, plaats en tijd, zal Reinald jouw horoscoop uitwerken. Je krijgt antwoord op de vragen wat de spil vormt van je leven (Zon), waar en hoe jij je het prettigst kunt voelen (Maan) en wat precies jouw rol op planeet Aarde (ascendant) is.

Voor deze workshop kun je je aanmelden door Liselotte een e-mail te sturen. Geef hierbij de volgende gegevens door: Je geboortedatum, -tijd en -plaats en de vraag waar je graag het antwoord op zou willen hebben/je hulpvraag.

Kosten: 40 euro.

Mindful Run

Maandag 29 april 20:00 – 21:00. Mindful Run is een combinatie van hardlopen, mindfulness en ademhalingstechnieken. Lopen zonder prestatiedruk maar mét plezier en aandacht voor jezelf, waardoor het hardlopen vanzelf makkelijker wordt. Ervaar het zelf! De workshop wordt verzorgd door Marileen en is geschikt voor alle hardloopniveau’s. Deelname is kosteloos.

Alle workshops vinden plaats aan de Aderpolderweg 25. Bij iedere workshop is er plek voor maximaal 16 deelnemers.

Zo kun je meedoen met de workshops

Je schrijft je in voor deze workshops in de Agenda van de PT app, net zoals bij reguliere lessen*. Je vindt de workshop bij de bijbehorende datum in de agenda. (*m.u.v. de Yoga Nidra en Astrologie workshop, hiervoor kun je je aanmelden door Liselotte een e-mail te sturen).

Niet-leden
Sport je nog niet bij Gezond Gouds? Ook dan ben je van harte welkom om mee te doen! Stuur een mail naar info@gezondgouds.nl en noem in je bericht de workshop waaraan je mee wilt doen.

Tot ziens bij één (of meerdere :-)) van onze workshops!