Nieuw! Boxing Bootcamp

Geplaatst op: 10-02-2019
Terug naar nieuws

Ding ding ding! 🥊 Ladies and gentlemen, het is bijna zo ver. Vanaf donderdag 28 februari van 20:00-21:00 uur kun je je helemaal uitleven bij de enige Boxing Bootcamp van Gouda! Deze les wordt gegeven op donderdagavond aan de Aderpolderweg 25 in Gouda Goverwelle.

Wat doen we in de les?

Boxing bootcamp is een intensieve fysieke training die uitermate geschikt is om je spierkracht en conditie te trainen. Bokselementen zoals stoten en trappen staan centraal.

In de les gaan we niet tegen elkaar sparren (lees: je komt niet in een boksring tegenover elkaar te staan). Wel zorgen we er voor dat je verschillende bokstechnieken gaat beheersen. Hierbij bouwen we de verschillende stoot- en trapcombinaties stap voor stap op. Ieder kwartaal willen we een bokstrainer uitnodigen, die een verdiepende workshop zal geven op het gebied van boksen.

Buiten en binnen boksen

Bij goed weer gaan we met de boxing bootcamp naar buiten toe. Wanneer het regent, zal de training binnen in de zaal gehouden worden. Dit in verband met het materiaal wat wel tegen een stootje, maar niet zo goed tegen regen kan 😉 .

Naast het stoten en trappen, kun je in deze les ook cardio-elementen verwachten, zoals touwtjespringen en korte stukken hardlopen. Kun je niet hardlopen, bijvoorbeeld vanwege een blessure? Dan zorgen wij voor een passend alternatief.

Goed om te weten

Al het boksmateriaal is bij Gezond Gouds aanwezig. Uiteraard mag je ook je eigen bokshandschoenen meenemen. In verband met hygiëne vragen we je om je eigen sporthandschoenen te dragen in de bokshandschoenen. Wanneer we binnen in de zaal trainen, vragen we je om schone sportsokken aan te trekken.

De boxing bootcamp geldt als 1 rit van je abonnement. In de les kunnen maximaal 16 personen meedoen.

Nog geen lid? Kom een keertje meedoen!

Sport je nog niet bij Gezond Gouds? Kom dan de boxing bootcamp vrijblijvend een keer uitproberen. Klik op onderstaande button en boek jouw gratis proefles.