Onbeperkt sporten voor maar 25 euro in de maand januari!

Geplaatst op: 28-12-2017
Terug naar nieuws

In de hele maand September 2017 hebben we de actie Gezond Fit voor Vrienden. We gunnen het natuurlijk ook onze naasten om op een sportieve en leuke manier Fit te blijven. Worden er meer vrienden lid? Dan ontvang je natuurlijk ook meer maanden GRATIS sporten.Via de mail kan de kortingscode voor je vriend(in) worden aangevraagd, zodat in de shop hiermee het abonnement kan worden aangekocht.Het is december! En daarom deelt Gezond Gouds natuurlijk ook cadeautjes uit. In de maand januari kan ieder NIEUW LID onbeperkt sporten voor maar 25 euro ipv 54 euro bij Gezond Gouds. Dit geldt voor AL onze sportlessen, inclusief Yoga, Sterk Krachttrainingen, Snelst, SnelSterk Bootcamps, Ouder en Kindlessen, Mindful Run en Zwanger/Mama!

Ook voor leden

Ook onze huidige leden profiteren natuurlijk van deze actie en kunnen ook in de maand januari onbeperkt aan alle lessen deelnemen binnen hun huidige abonnement.

Winactie

In februari GRATIS sporten! Een maand onbeperkt sporten! Natuurlijk verbinden wij daar een leuke challenge/winactie aan. Wie in januari het vaakst komt trainen, sport in februari GRATIS!* 
*Je betaalt in februari 0 euro voor je gebruikelijke abonnement

Meedoen is simpel: Doe zo vaak mogelijk mee aan onze lessen.
Alle lessen tellen! ☝ Let op: Zorg wel dat je je via de Personal Trainer App inschrijft voor alle lessen waar je aan deelneemt. Wie traint het vaakst in januari 2018? Challenge accepted!

Mail voor vragen of je vriend(in) aanmelden naar: info@gezondgouds.nl