Personal Hormonal Profiling PHP

Geplaatst op: 12-02-2022
Terug naar nieuws

PHP bij Gezond Gouds

Personal Hormonal Profiling (PHP) bij Gezond Gouds

Wil je graag afvallen en lukt dit maar steeds niet? Ben je snel prikkelbaar en/of kun je je wel eens neerslachtig voelen? Grote kans dat je hormonen hierbij een rol spelen. Meld je dan nu aan voor het 21 dagen  programma waarin we jouw hormonen door middel van voeding en training in balans brengen. Hoe ziet dit 21 dagen programma eruit?

  • Je komt naar de gratis informatiebijeenkomst.
  • Je meldt je aan voor het 21 dagen programma.
  • Je neemt twee voorbeeldmaaltijden op papier mee naar de eerste afspraak.
  • Op de eerste afspraak wordt je door mij gemeten en bespreken we evt. vragen en de inhoud van het programma. Aan de hand van de meting bepaal ik waar de hormonale disbalans zit. 
  • Tijdens het traject volg je 2x per week een groepstraining. Je kunt je hiervoor inschrijven in de agenda.
  • Je ontvangt iedere dag informatie via de mail.
  • Aan het einde van het traject vindt er weer een meetmoment plaats. Bij de tweede meting kun je zien of er daadwerkelijk resultaat is behaald en of je lichaamscompositie is veranderd. We evalueren en kijken verder. 

Let op, dit traject vraagt een gezonde dosis toewijding. Wat inhoudt dat het echt de bedoeling is dat je er helemaal voor gaat. Dus je bent aanwezig op de trainingen, je houdt je aan het voedingsschema en je neemt de benodigde supplementen. De supplementen zijn een essentieel onderdeel van dit traject en ik kan je je persoonlijk uitleggen waarom deze voor jou nodig zijn. 

Het programma is geen Quick fix en dus ook geen dieet. Het is voornamelijk gericht om een eerste stap te zetten naar het in balans brengen van jouw hormonen en dus een gezond lichaam en een gezonde geest.

Kosten: 

Je kunt het programma volgen naast je (onbeperkte) abonnement of rittenkaart smallgroup training. De kosten voor het 21 dagen programma: €149,99

Dit is incl. voedingsadvies, intake en metingen en een uitgewerkt vervolgplan. Ook zit een deel van de supplementen bij de prijs inbegrepen ( matchathee en de fundazymes)

Eztra kosten aan supplementen zijn de Omega 3/ Vit D en K en een Multivitamine, welke een essentieel onderdeel zijn voor het slagen van het traject. 

Meld je nu aan en wordt een nog betere en gezondere versie van jezelf.

 

Meld je voor meer informatie hier aan!