Personal Hormonal Profiling PHP

Geplaatst op: 12-02-2022
Terug naar nieuws

PHP bij Gezond Gouds

Personal Hormonal Profiling (PHP) bij Gezond Gouds

Wil je graag afvallen en lukt dit maar steeds niet? Ben je snel prikkelbaar en/of kun je je wel eens neerslachtig voelen? Grote kans dat je hormonen hierbij een rol spelen. Meld je dan nu aan voor het volgende 21 dagen  programma waarin we jouw hormonen door middel van voeding en training in balans brengen. Hoe ziet dit 21 dagen programma eruit?

  • Je start met 3-5 dagen je voeding bij te houden in een (online) voedingsdagboek.
  • Je meldt je aan via de door mij verstuurde link voor het 21 dagen programma en je gaat je alvast inlezen.
  • Je neemt twee voorbeeldmaaltijden op papier mee naar de eerste afspraak.
  • Op de eerste afspraak wordt je door mij gemeten en bespreken we evt. vragen en de inhoud van het programma. Aan de hand van de meting bepaal ik waar de hormonale disbalans zit. 
  • Tijdens het traject volg je 2x per week de small Group training. Je kunt je hiervoor inschrijven in de agenda.
  • Je ontvangt iedere dag informatie via de mail.
  • Aan het einde van het traject vindt er weer een meetmoment plaats. Bij de tweede meting kun je zien of er daadwerkelijk resultaat is behaald en of je lichaamscompositie is veranderd. We evalueren en kijken verder. 

Let op, dit traject vraagt een gezonde dosis toewijding. Wat inhoudt dat het echt de bedoeling is dat je er helemaal voor gaat. Dus je bent aanwezig op de trainingen, je houdt je aan het voedingsschema en je neemt de benodigde supplementen. De supplementen zijn een essentieel onderdeel van dit traject en ik kan je je persoonlijk uitleggen waarom deze voor jou nodig zijn. 

Het programma is geen Quick fix en dus ook geen dieet. Het is voornamelijk gericht om een eerste stap te zetten naar het in balans brengen van jouw hormonen en dus een gezond lichaam en een gezonde geest.

Kosten: 

Je betaalt voor het traject €350.  

Dit is incl. 2x per week small grouptraining, voedingsadvies, intake en metingen en een uitgewerkt vervolgplan. Ook zit een deel van de supplementen bij de prijs inbegrepen ( matchathee en de fundazymes)

Daarbij komen dan nog de Omega 3/ Vit D en K en een Multivitamine. 

Je kunt je aanmelden voor het traject via onderstaande link.

 

Meld je voor meer informatie hier aan!