Vanaf 2 april: Samen Slank

Geplaatst op: 02-03-2019
Terug naar nieuws

Neem jij jezelf iedere week weer voor: ‘deze maandag start ik écht met afvallen/gezond leven/minder snoepen!’ …En ben je je voornemen tegen de tijd dat het maandagavond is alweer vergeten?  😅

Herkenbaar? Je bent niet alleen!

Speciaal voor jou hebben we het Samen Slank programma samengesteld. In 12 weken werk je onder goede begeleiding toe naar jouw gezondheidsdoel. We doen niet aan gekke crash diëten, maar gaan juist voor duurzaam en blijvend resultaat.

En het allerbelangrijkste: Je staat er niet alleen voor! Je volgt dit programma in een hechte groep mensen die allemaal voor hetzelfde doel gaan: Op een verantwoorde manier blijvend afvallen. Steun hebben aan elkaar = Key voor jouw succes!

Samen staan we sterk!  💪

Prakische informatie 👇

  • Startdatum: dinsdag 2 april 2019 (zodat je vóór de zomervakantie klaar bent! 👙)
  • Wat ga je doen? Met Samen Slank sport je 12 weken, 2 keer per week lekker in de buitenlucht. Je krijgt deskundig, praktisch advies voor een gezond en goed vol te houden eetpatroon dat bij jou past.
  • Waar en hoe laat? Groepsconsult: Om de week op dinsdagavond om 19:00 uur aan de Aderpolderweg 25 in Gouda Goverwelle. Verder kun je 2 keer per week meedoen met ál onze bootcamps en yogalessen.
  • Kosten? 149 euro voor het hele traject
  • Aanmelden voor Samen Slank doe je hier of stuur een e-mail naar info@gezondgouds.nl ovv ‘Samen Slank’. Dan ontvang je van ons alle informatie om te starten!