Zwanger en Mama Bootcamp

Terug naar Bootcamp

Op een verantwoorde manier bewegen in de buitenlucht

Ben je zwanger of net bevallen? Dan zijn we er ook voor jou! 
Sommige sporten kun je niet meer doen als je zwanger bent, maar je zult zien dat er nog heel veel mogelijkheden zijn. Bij Gezond Gouds houden we goed in de gaten wat jouw lichaam wel en niet aan kan. We houden de groepen bewust klein, zodat het mogelijk is om de les op jouw individuele wensen af te stemmen.

Charissa en Noortje verzorgen de trainingen. Beide trainers zijn gespecialiseerd in het begeleiden van zwangere vrouwen bij het sporten en hebben hierin veel ervaring.

Deze bootcamp geven wij op woensdag om 20:00 uur. Op zaterdag om 09:00 uur is er een combinatieles. Locatie: Aderpolderweg 25 in Gouda. Check de agenda voor een overzicht van alle lessen.

gezond gouds zwanger mama bootcamp

Waarom Zwanger/Mama bij Gezond Gouds?

Sporten tijdens en na de zwangerschap zorgt er voor dat je energie toeneemt en dat je lichaam beter belastbaar is. Het kan bekken- en rugklachten verminderen en de kans op zwangerschapsdiabetes verkleinen. Door te sporten is je lichaam getraind en herstel je sneller van de bevalling. Het buitensporten heeft een positieve invloed op je mentale weerbaarheid. Na de bevalling mag je het sporten doorgaans na ongeveer 6 tot 8 weken weer oppakken. AIs er sprake is van bekkeninstabiliteit of andere klachten, dan kan het zijn dat je nog wat meer geduld moet hebben.